برگزاری اولین نشست مجمع خیریه‌های شهرستان دماوند با هدف کاهش موازی کاری
برگزاری اولین نشست مجمع خیریه‌های شهرستان دماوند با هدف کاهش موازی کاری
اولین نشست مجمع خیریه‌های شهرستان دماوند با هدف کاهش موازی کاری برگزار شد

🔹به همت تعدادی از مراکز نیکوکاری و گروه‌های خیریه، اولین نشست مجمع خیریه‌های شهرستان دماوند با هدف کاهش موازی کاری در مددرسانی به نیازمندان، هم افزایی در استفاده از منابع موجود، اشتراک و استفاده از تجربیات، امکانات و توانایی‌ها و همچنین گسترش فرهنگ همکاری و تعاون مابین مجموعه‌های مختلف شهرستان در مسجد شهرک ولیعصر(عج) گیلاوند برگزار شد.
🔹در این گردهمایی که بیش از ۴۰ نماینده از مراکز نیکوکاری، موسسات خیریه، گروه‌های جهادی و شماری از خیریه‌های انفرادی از شهرها و روستاهای شهرستان حضور داشتند، پیرامون نحوه فعالیت و اهداف و ساختار مجمع راهکارهایی را تبیین نمودند.
🔹همچنین اپلیکیشن و وبسایت سامون (سامانه استعلام مددجویان و نیازمندان) رونمایی و نحوه عملکرد آن برای اعضای مجمع تشریح گردید. طراحی این سامانه به منظور جلوگیری از آسیب‌های موجود در عرصه خدمت‌رسانی به نیازمندان و مشکلات و معضلاتی که گروه‌های خدمت‌رسان با آن مواجه هستند، انجام گردیده است.