برگزاری نشست بررسی مشکلات شهرهای کیلان و آبسرد
برگزاری نشست بررسی مشکلات شهرهای کیلان و آبسرد
عمده مشکلات مطرح شده در خصوص شهر کیلان شامل آب شرب و فاضلاب شهری، مشکلات حوزه برق، ساخت و سازهای حریم شهر، واگذاری اراضی، ماده۱۳۳ ومشکلات حوزه راه بود. همچنین اهم مشکلات شهر آبسرد شامل نبود آرامستان، میدان میوه و تره‌بار، فضاهای ورزشی، مجتمع بین‌راهی، حریم شهر و بحران آب بود.

🔹️نشست بررسی مشکلات شهرهای کیلان و آبسرد برگزار شد.

🔸این نشست با حضور سید احمد رسولی‌نژاد، نماینده مردم شریف دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، مهدی حیدری، فرماندار شهرستان دماوند، مدیرعامل شرکت‌های آب و فاضلاب استان تهران، توزیع برق استان، شرکت آب منطقه ای تهران، مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران، مدیر کل بنیادمسکن، مدیر کل منابع طبیعی استان تهران، رئیس جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولان شهرستان دماوند در سالن جلسات شهرداری آبسرد برگزار شد.

🔹️در این نشست پس از بیان مشکلات شهرهای آبسرد و کیلان توسط مسئولان شهری، مسئولان استان تهران به بررسی موضوعات پرداختند.

🔸عمده مشکلات مطرح شده در خصوص شهر کیلان شامل آب شرب و فاضلاب شهری، مشکلات حوزه برق، ساخت و سازهای حریم شهر، واگذاری اراضی، ماده۱۳۳ ومشکلات حوزه راه بود.

🔹️همچنین اهم مشکلات شهر آبسرد شامل نبود آرامستان، میدان میوه و تره‌بار، فضاهای ورزشی، مجتمع بین‌راهی، حریم شهر و بحران آب بود.

🔺تعیین تکلیف حریم شهر آبسرد سال‌ها مسکوت مانده است

حجت الاسلام میرشریفی، امام جمعه شهر آبسرد:
🔹حریم شهر نیز موضوعی است که سال‌ها در آبسرد مسکوت مانده است و هنوز طرح‌های ۲۰ سال گذشته را طی می‌کنیم زیرا هنوز طرح درستی برای کیلان تهیه نشده است.

🔸کیلان و آبسرد هر دو در مثلثی صاحب امتیاز و صاحب ملک و زمین هستند بنابراین باید در این زمینه نیز تدابیری اندیشیده شود.

🔹معضل آب بر کسی پوشیده نیست این موضوع بارها و طی سال‌های گذشته مطرح و پیگیری شد اما متاسفانه قومیت گرایی اجازه نداد که راهکارهایی عملیاتی شوند.

🔸اگر آب به هومند آبسرد تزریق می‌شد آن هم فقط در زمستان امروز شاهد کم آبی آبسرد و کیلان نبودیم.

🔹استعلام اراضی که در کمیسیون ماده ۵ مطرح می‌شوند از شهر می‌گیرند و گاهی این استعلام گزینشی می‌شود، ۴ مورد شامل کمیسیون ماده ۵ بودند که مورد اول به دلیل اینکه نگاه شهری تبعیض آمیز بود مسکوت ماند و مابقی با رای کمیسیون اجرا شد.

🔸باید دید آیا کشاورزی مقرون به صرفه است یا نه، ضرورت دارد به کشاورزان خدمت کنیم و از تولیدات کشاورزی صنایع تبدیلی راه اندازی شود تا کشاورزان در فروش میوه‌ها متضرر نشوند.

🔺آرامستان شهر آبسرد از حیث بهداشتی در خور شان این شهر نیست/ متاسفانه با بحران شدید کم آبی آب در شهر آبسرد مواجه هستیم

👤همایون‌فر، رئیس شورای شهر آبسرد:
🔹جمعیت بومی آبسرد براساس امار رسمی کشور بیش از ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر است و جمعیت اتباع نیز براساس امار واکسیناسیون حدود ۱۳ هزار نفر است که می‌تواند آمار موثقی محسوب شود، افرادی نیز در حریم شهر دارای ساختمان یا ویلا هستند و از خوش نشیان به شمار می‌روند و ۳۵ هزار نفر را به خود اختصاص داده‌اند.
🔸لذا برنامه ریزی شهری باید به گونه‌ای باشد که جوابگوی این جمعیت باشد.

🔹آرامستانی در غرب شهر آبسرد در حال بهره‌برداری است که از حیث بهداشتی در خور شان این شهر نیست که اقداماتی صورت گرفته اما به نتیجه نرسیده است.

🔸جانمایی مجتمع ورزشی نیز انجام شده اما هنوز به نتیجه نرسیده و در واگذاری زمین با مشکل مواجه است.

🔹متاسفانه با بحران شدید آب مواجه هستیم به طوری که برای رسیدن به آب باید بیش از ۳۰۰ متر باید حفاری شود که ان هم مشخص نیست لذا با بحران شدید آبی در منطقه روبرو هستیم و ضرورت دارد اقدامی برای رفع این مشکل صورت گیرد

🔺تهیه طرح جامع آبسرد در دستور کار است/ ویلاهای حومه آبسرد باید تعیین تکلیف شوند/ عده‌ای سودجو نیز مردم را به ساخت و ساز ترغیب می‌کنند

👤فراهانی، شهردار آبسرد:
🔹آبسرد از شاخص‌های شهری بسیار عقب است و در بسیاری از مواقع نیاز به کمک داریم، طرح ویژه منطقه یک سال ونیم است که معطل مانده و طبق دستور وزیر وقت باید ساماندهی جدی نسبت به ان صورت می‌گرفت. 

🔸نگهداری محور ۴۵ متری ورودی آبسرد با توجه به وضعیت مالی شهرداری کمی سخت است، مساله آرامستان به عنوان حداقل اصالت شهری باید مورد توجه باشد زیرا دیگر ظرفیت ندارد و دارای مشکلات بهداشتی است.

🔹طرح جامع آبسرد در دستور کار است و یک ماه است که مقرر بوده شرکت مربوطه وضعیت آنرا احصا کند اما علیرغم مکاتبات و پیگیری‌های متعدد این اتفاق نیافتاده است.

🔸باید ویلاهای حومه آبسرد باید تعیین تکلیف شوند و حقوق عامه مردم احقاق شود زیرا باید درامدها برای مردم صرف شود.

🔹مردم از درآمدها و عوارضی که باید از ویلاها گرفته شود محروم هستند و باید نسبت به این مهم پرونده تشکیل شود.

🔸عده‌ای سودجو نیز مردم را به ساخت و ساز ترغیب می‌کنند.