مهدی حیدری به خبرنگاران گفت: بارشهای اخیر و تگرگزدگیهای بهاره، باعث شد تا بخشی از باغات شهرستان دماوند دچار خسارت شوند.
وی با بیان اینکه میزان خسارتهای وارده در روزهای گذشته به هر باغدار و کشاورز توسط کارشناسان برآورد شد، افزود: عمده خسارت وارده به باغات سیب، گیلاس، آلبالو، شلیل و … بوده است.
فرماندار دماوند خاطرنشان کرد: برآورد خسارتهای صورت گرفته به سازمان جهاد کشاورزی استان تهران برای پیگیری و پرداخت خسارات به کشاورزان و باغداران اعلام شده است.
پیگیری خسارات تگرگزدگی بهاره به باغات دماوند از وزیر جهاد کشاورزی
سید احمد رسولینژاد، نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی نیز درخصوص خسارت های وارده به باغات شهرستان دماوند، خاطرنشان مرد: طی روزهای اخیر شاهد بارش تگرگ شدید در شهرستان بودیم که برخی باغات خسارت سنگین وارد شد.
وی با بیان اینکه طی تماس تلفنی با وزیر جهاد کشاورزی و قائم مقام ایشان در امور مجلس پیگیریهای لازم در خصوص مشکلات باغداران انجام گرفت، ادامه داد: در برآورد اولیه از سوی مسئولان محلی بین ۱۰ تا ۸۰ درصد بود که با تکرار تگرگ متاسفانه در دیدار با رئیس جهادکشاورزی استان در تعدادی از روستاها تقریبا شاهد ۱۰۰ درصدی خسارت به برخی باغات بودیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه در نقاط مختلف شهرستان دماوند شامل روستاهای جابان، سربندان، اوچونک و شاهبلاغی خسارات بسیار سنگین بود، بیان داشت: در قانون بودجه ۱۴۰۰ نمایندگان مجلس برای خسارات به بیمه گذاران محصولات کشاورزی مبلغ ۳۰هزار میلیارد ریال مصوب شده است که این مهم می تواند کمک موثری برای باغداران باشد.
رسولی نژاد با تاکید براینکه پیگیری تامین خسارات وارده با باغداران در امور مجلس هستیم، گفت: متاسفانه عملکرد صندوق بیمه با توجه به پرداخت میزان خسارات مورد رضایت نیست و کشاورزان نیز ناراضی هستند که لازم است دولت دراین خصوص همکاری لازم را داشته باشد.