🔹همزمان با هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب های اجتماعی، نشست آموزشی-توجیهی طرحهای حوزه مراقبت و پیشگیری از این آسیبها با حضور بیش از ۴۰ مدیر مدرسه مجری یاریگران زندگی در دماوند برگزار شد.
🔸در این نشست که در سالن قدسیه برگزار شد، «لیلا زعفرانی» مسئول امور بانوان فرمانداری شهرستان دماوند و نماینده طرح نماد نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان، «مصطفی برجی» کارشناس مراقبت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در کنار «زهرا طاولی» مدیریت آموزش و پرورش دماوند و «رقیه عرب» معاون پرورشی و تربیت بدنی حضور داشتند.
🔹مصرف مواد مخدر و داروهای روانگردان یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی در دوره کنونی محسوب میشود که بیش از همه جوانان و دانشآموزان در معرض این آسیب قرار گرفته اند.
🔸اهمیت آگاهی دادن به دانشآموزان، خانوادهها و کارکنان مدارس با توجه به رشد روزافزون آسیبهای اجتماعی در سالهای گذشته دوچندان میشود و در چنین شرایطی تلاش برای اقدامات پیشگیرانه از اعتیاد توسط خانوادهها و نهادهای مرتبط ضروری است.
🔹وزارت آموزش و پرورش به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی در میان نوجوانان، طرح یاریگران زندگی را به عنوان برنامهای تحولی با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر در مدارس اجرایی میکند.
🔸در این مراسم زهرا طاولی مدیر آموزش وپرورش خطاب به مدیران تأکید کرد: با مطالعه درست دستورالعمل طرحها، ظرافتهای آن را بیابید و برای موفقیت خود و مدرسهتان آن را به کار ببندید، روی بستههای آموزشی که در اختیارتان قرار میگیرد تأمل کنید، برای چگونگی اجرای آن فکر و برنامهریزی کنید، یک بازه زمانی برای اجرا در نظر بگیرید و عملکرد خود را ارزیابی کنید و بازخورد آن را به خانم عرب و همکاران خدومشان بازخورد و گزارش دهید.
🔹طاولی تصریح کرد: ستادی در فرمانداری تشکیل شده که شخص فرماندار محترم آن را راهبری میکند و همه اذعان دارند که در این حوزه هیچ نهادی بزرگتر و مؤثرتر از آموزش و پرورش نیست، بنابراین ما باید با جدیت و قوت روی اجرای این طرح برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد کار کنیم.