ایوب فصاحت در جلسه بررسی عملکرد و زمینه ایجاد روستابازارها در کلیه شهرستان های استان، اظهار داشت: به منظور حذف واسطه های غیرضروری و ایجاد رقابت در بازار به دنبال ایجاد فضاهایی با امکانات اولیه آب، برق و بهداشتی هستیم تا تولیدکنندگان محصولات کشاورزی بتوانند مانند روز بازارها، محصولات خود را به مردم عرضه کنند.
وی افزود: تولیدکنندگان محصولاتشان را با قیمت های مشخصی به بازار عرضه می کنند ولی همان محصولات با قیمت های دیگر به دست مصرف کننده می رسد.
فصاحت با تاکید بر نقش بازار در تولید ادامه داد: به عبارت دیگر فاصله زیادی بین قیمتی که تولیدکننده محصولات کشاورزی را از بازار دریافت می کند و قیمتی که مصرف کننده به بازار پرداخت می کند، وجود دارد و سود اصلی نصیب واسطه ها و دلالان که هیچ نقشی در انتقال و یا ایجاد ارزش افزوده در محصول ندارند، می شود.
وی با اشاره به پیشنهاد وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ایجاد روستابازار بیان داشت: به این طریق تولیدکنندگان می توانند بدون هیچ واسطه ای تولیدات خود را به مصرف کننده نهایی بفروشند.
فصاحت پیشنهاد آغاز اجرای این طرح را با تشکیل یک تیم عملیاتی داد و گفت: در این زمینه باید مناطق و قطب های تولید و اراضی مناسب و نیز تشکل های فعال و دارای قابلیت عرضه و ساماندهی بازار شناسایی شوند.
به گفته وی محصولاتی چون سیب زمینی، پیاز و گوجه فرگی مهمترین محصولات قابل عرضه هستند که تعاونی های تولیدی می توانند محصولات خود را در این بازار عرضه کنند.
یکی از بندهای اساسنامه سازمان تعاون روستایی ایران کوتاه کردن فاصلهها بین تولید و مصرف است که بر همین مبنا در قالب طرح روستابازار، شرایطی فراهم شده که تولیدات روستایی به صورت نمایشگاه و فروشگاههای ثابت از طریق امکانات فروشگاهی سازمان تعاونی روستایی عرضه شود.